söndag 23 september 2012

Nästa: Surf camp

Hallå!

Vi har haft det fullt upp de första dagarna i Sydney och gratis internet har vi inte haft tid att leta. Tänkte i alla fall lägga upp ett snabbt inlägg för er som är nyfikna på vad vi håller på med.

Ikväll är sista kvällen i Sydney på ett tag. Imorgon drar vi ungefär två timmar söderut för ett femdagars surf camp. Vi ska bo vid en strand som sägs vara en av världens bästa för nybörjarsurfare. Det är dessutom väldigt troligt att det kommer delfiner. Bilder och eventuellt filmer från detta spektakel kan ni nog vänta er att få ta del av om sisådär en vecka.

Hittills har vi i alla fall hunnit med ganska mycket i Sydney, allt från att gå på informationsmöte på Work and Travels huvudkontor, till att besöka operahuset, tränat och stekt på stranden. När surfcampen är slut ser vi fram emot att lugna ner oss lite och hitta en vardag, förhoppningsvis med jobb. Just nu lutar det åt att vi ska söka oss utanför Sydney, för att plocka frukt.

Vi har  bott hostelet WakeUp som ligger centralt i staden. Det är troligtvis ett av Australiens fräschaste, så vi är förberedda på att bo lite sämre kommande månader. Vi kommer bo på ett annat hostel i Sydney de första dagarna efter surfen. Exakt vad som händer efter det vet vi inte.

När vardagen blir lite lugnare så kommer vi förhoppningsvis ha mer tid att göra inlägg, lägga upp foton osv. men just nu får ni nöja er med det här inlägget.

Hoppas ni har det kallt och jävligt i Sverige.

Av: Andreas


1 kommentar:

  1. Kul å læsa lite om vad ni har før er,låter toppen!!
    Kram från ett kallt å høstigt Norge!! :)

    SvaraRadera