tisdag 2 oktober 2012

Blandat

Hej så mycket.

I fredags kom vi tillbaka till Sydney. Bussen från surf camp släppte av oss utanför hostelet WakeUp! Därifrån gick vi till ett ställe som heter Scubar, där vi fick pizza(väldigt lite) och en öl. Det blev en riktigt trevlig kväll trots den lilla pizzan och regnvädret utanför.

De senaste nätterna har vi bott på ett hostel som heter Maze. Det ligger väldigt centralt, har rimligt pris, men är lite småäckligt. Det som gör att vi stannar här några nätter är att vi fått ett eget rum med två sängar, vilket är extrem lyx! Hur som helst har det fixats med ganska mycket praktiskt sedan vi kom tillbaka. Idag har vi exempelvis hämtat ut våra australiensiska bankkort.

Det är fortfarande oklart hur länge vi blir kvar i Sydney, men målet är att snart nog leta oss en bit utanför för att hitta en lugnare vardag med jobb. Just nu är vi ganska sugna på att jobba på farm eller med fruktplockning. Att jobba utomhus i solen känns tilltalande!

Hur som helst så har vi vart skamligt dåliga på att lägga upp bilder, så nedan följer en blandning bilder.

Bild på Sydney Harbour Bridge, som ligger nere vid operahuset här i Sydney. Det blev en kvällspromenad hit dagen efter vi landat i Australien.

Här är stranden där vi surfade. Den lilla staden heter Georra och var riktigt lugn och trevlig.


Joel fick en rejäl våg i ryggen och drog axeln ur led. Han klarade sig dock bra och var tillbaka och krigade på surfbrädan några dagar senare.


Tillbaka till Sydney och på väg mellan Bondi beach och Bronte beach. Skapligt fin promenad!

Som sagt ganska fin promenad.

Lite läcker lokaltrafik.

Hoppas att alla stackars familjemedlemmar och vänner blivit en aning mättade på information.
Hade fint!

/Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar