måndag 29 oktober 2012

Hard work work

Ja, så hårt kanske det inte var, men idag har vi faktiskt jobbat!

Imorse då vi satt vid frukosten (som vi för övrigt räknat ut kostar oss ca 4-5 kr/person, och samtidigt inkluderar två tallrikar havregrynsgröt, sylt, mjölk, te och två rostade mackor med smör) så kom en utav de som jobbar här på hostelet och frågade om vi var sugna på att jobba lite idag. Naturligtvis hade vi inget emot det, och hipp som happ så var vi i hostelets garage där vi hjälpte till att flytta lite saker och sedan montera ihop lite fläktar.

Nu var det ju så att han på hostelet själv utnämnt oss till "Swedish Vikings", så naturligtvis fick vi även hjälpa till att lasta av en lastbil med massa lådor. Personligen misstänker jag att Collaroy sällan (eller aldrig) skådat en sådan arbetseffekivitet - vi var klara i ett nafs.


Hur som helst verkade de, som sagt, nöjda med oss, så några timmar senare (då vi låg på stranden och stekte i solskenet) ringde de oss och bad oss arbeta lite till. Denna gång med lapputdelning till husen runtom hostelet...

Så efter ca fyra timmars - roligt och enkelt - arbete så hade vi tjänat ihop till två gratisnätter... Svartjobb då det är som bäst!


I övrigt så har vi spenderat dagen med att träna, äta och kasta waboobah ball. Imorgon väntar eventuellt lite mer jobb. Happy days!


Nedan följer naturligtvis lite bilder från dagen. Enjoy :)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar