torsdag 1 november 2012

Hårt gympass, hårt solstek och hårt hostelletande

Hello!
Det här inlägget var egentligen ämnat för gårdagen, men tiden sprang iväg, så det får bli idag istället.
Hur som helst så tränar vi idogt här på andra sidan jordklotet. De som sagt att vi inte kommer orka/hinna/vilja träna har ungefär lika fel som Joel hade på färgprovet på media (killen är färgblind). Vi tränar i stort sett varje dag och klimatet kunde för närvarande inte vara bättre lämpat för en liknande aktivitet. Igår körde vi i alla fall ett riktigt hårt och skönt gympass på hostelets "gym". Gymmet är helt underbart. Det består av en bänkpress med vad som kan beskrivas som hemgjorda vikter, en trasig bänk som står balanserad på en dryckesback, en löst sittande chinsstång och en boxpåse. Gymmet är för övrigt byggt på en kloak. Det är med andra ord en riktigt skön Rocky-känsla där inne.
Vi körde ur oss ordentligt på slutet och svetten lackade. Underbart.

I övrigt stekte vi på stranden under dagen. Sol från klar himmel och uppskattningsvis 28 grader C.

Eftermiddagen spenderades till att leta boende i Thailand...ja, du läste rätt. THAILAND. Vi planerar nämligen för närvarande att spendera den sista månaden av vår resa i samma land som vi besökte i våras. Planen för närvarande ser ut på följande sätt:
Sydney till Hong Kong, stannar där några nätter. Flyger till Bangkok, stannar där några nätter och tar oss sedan ut till Koh Phangang. Är där ca en vecka. Sticker tillbaka till Bangkok, tar tåget till Phuket, stannar där några dagar för att sedan avsluta vår resa på fantastiska Koh Phi Phi Don.
Mer om det här senare.


Benböj med trevlig tyngd på axlarna

Vårt fina gym


Bencurl

Narrabeen beach ("Grabben Gran" till höger)

En (vad vi tror) död sjöhäst 

Naturligtvis blev det en begravning med massa tårar


























































































Hörs snart. (:

/Mattias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar