torsdag 1 november 2012

Valbeskådning och lite annat smått och gott

Vi blev lite besvikna då vi efter frukosten skulle bege oss till stranden och upptäckte att det var molnigt. Men, men glad i hågen (hågarna?) traskade vi till havet ändå. Och tur vad väl det, för efter att vi legat och frusit ett tag upptäckte Andreas något ute på havet, ca 400-500 m bort...en val! Sedan kom en till...och möjligen ytterligare en, det va lite svårt att avgöra. Så vi ägnade tio minuter åt att betrakta dessa fantastiska varelser. En mycket trevlig upplevelse må jag (vi) säga!
När vi senare på kvällen tränade i vattenbrynet såg vi en till, större val leka ute till havs. Sjukt häftigt!
Baren som ligger intill stranden var smockad av människor på balkongen. Vi väljer att tro att det var pga oss och inte pga valen. Naturligtvis.

I övrigt har det inte hänt något spektakulärt. Vi gick och handlade...Och satan i gatan. Den där vägen kommer man nog spy på innan det är slut. 2,4 km (enkelsträcka) i stort sett rak väg. Idag var det aningen jobbigt att traska tillbaka med varor för 91 AUD på ryggarna och i händerna. Men nu har vi bunkra upp ordentligt!
Det är sannerligen en aktiv livsstil här.
I stort sett varje dag består av en halv mils promenad, "vattenlek" i havet där vi latschar i vågorna, aktiviteter på stranden i form av t.ex kast med boll, vollyboll (egenkomponerade regler utan nät) och ett träningspass på det. Man kan inte annat än älska det - ja, förutom den där matvaruaffärspromenaden då.


Vild kille

Dålig bild, men om man kollar noggrant så kan man ana två valar

Andreas

Halvmagiskt träningspass här ikväll. Samtidigt lekte en enorm val några hundra meter ut i havet. 










































































Nu blire lite Pokémon 3-tittande!

God natt kära läsare.

/Mattias

1 kommentar:

  1. Fantastiskt! Underbara bilder. Där skulle jag gärna vilja träna! Fortsätt och njuta och bada lite åt mig å :) kramar

    SvaraRadera