söndag 25 november 2012

Hiking

God dag.


Imorse vaknade vi som sagt upp till en betydligt varmare dag än de föregående. Solen sken från klar himmel och det var relativt tryckande hetta redan kl 08 på morgonen.

Efter att alla dagens måsten avklarats på ca två timmar (frukost, bokning av camping i Canberra, val av morgondagens resrutt, mm) så gav vi oss av i solskenet för att beskådade de tre systrarna. På vägen dit fick vi beskåda de vackraste av landskap. När vi kom till systrarna kryllande det dock tyvärr av turister, vilket förstörde upplevelsen lite. Vi föredrar att traska runt på egen hand, nämligen.

Men, men! Inte slogs vi ner av det. Vi tog en svindlande trappa ner för Three Sisters och plötsligt befann vi oss mitt i regnskogen. Vi traskade...och traskade...och traskande. När vi väl tagit oss tillbaka till toppen av berget (inte upp till systrarna) kunde vi konstatera att vi faktiskt vandrat runt hela klippformationen och upp för en bergvägg. Treochenhalv timme tog trippen uppskattningsvis. Vi hoppas att våra föräldrar är stolta över oss. Vi känner oss för närvarande som riktiga (stolta) naturmänniskor då ca 80 % av tiden vi är vaken spendera utomhus.

I övrig finns inte mycket att förtälja egentligen. Vi körde ett styrkepass på den intilliggande cricketplanen då vi kom tillbaka (är det någon som förstår sig på den sporten så är ni mer än välkommen att höra av er. De spelade fyra matcher på planerna vid campingen igår, hur mycket vi än försökte så kunde vi inte komma fram till vad sporten går ut på) och spenderade resten av tiden sittandes i våra campingstolar. Inte världens mest intressanta sak att nämna i ett blogginlägg kanske, men nu har vi semester, så då är det såhär våra dagar ser ut!

Imorgon bär det som sagt av till Canberra. Nu är det snart sängdags (sovsäcksdags?). Blir att njuta av våra nyinköpta kuddar inatt. De två första nätterna sov vi med handdukar och kläder som kudde, hehe.

Nedan är en bild som en norrman vi träffade på var så vänlig att fotografera. Fler bilder kommer som sagt... I sinom tid.





God natt!

/Mattias



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar