onsdag 21 november 2012

Bye, bye Collaroy

Ja, hejdå Collaroy. Vi kommer att sakna dig. Vi kommer även sakna allt skönt folk här på hostelet. Lever du bland främlingar i fyra veckor lyckas man träffa på några riktiga fullträffar. Samtidigt är det en del personligheter här som vi inte kommer att sakna. Här på hostelet finns en hel del konstiga typer, bl.a Tomten, Feta damen, Seriemördaren, Professorn, Arga snickarn... Ja, vi har kommit upp med en hel del namn under vår vistelse här.

Oavsett så det är lite tråkigt att ta farväl av alla (the bloody german Oliver says "Hello!", för att citera honom själv)...MEN det är nu det riktiga äventyret börjar. Eller, tja, personligen anser jag att äventyret redan börjat. Idag hämtade vi nämligen ut - och betalade för - vår bil! Efter det följde en bilfärd på 3,5 mil i en nyköpt bil, i rusningstrafik, i centrala Sydney, på fel sida av vägen, sittandes på fel sida i bilen. Jag medger att det är en underdrift att säga att jag var nervös. Aja, det gick bra i alla fall.

Imorgon bär det av till Blue Mountains där vi kommer att spendera åtminstone två dygn. Först var det tänkt att vi skulle åka ikväll, men vi insåg att det blev för sent, så ikväll sover vi på madrasser i tv-rummet på hostelet. Vi passade även på att slå till med en riktig festmåltid i form av tacos med våra nyfunna vänner.

Slutligen bör nämnas att våra julplaner har ändrats. Då Adam och Dennis lyckats få tag på en lägenhet här i närheten, så har vi bestämt oss för att fira jul med dem istället (och bo gratis, höhö).

Det finns en del mer att förtälja för tillfället, men det får vänta. Vi är på tok för trötta för närvarande, så nu blir det sängen... Ja, eller madrassen rättare sagt.

Vi återkommer med bilder på bilen och en bättre uppdatering av nuläget så snart vi får möjlighet och tillfälle.



God natt,

/Mattias

Adam, Sergej och Oliver förbereder tacosen med Dennis i bakgrunden.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar