tisdag 23 oktober 2012

Work and Travel Company















Hejsan!

Ni som läst vår blogg i ett tag vet att vi reser med ett företag som heter Work & Travel Company(byter snart namn till GoExplore)

Det innebär att många grejer blir smidigare för oss, än om man väljer att åka på egen hand. WTC har hjälpt oss med allt från visumansökan, jobbsökan, boende första nätterna, bra pris på surf camp, medic care, att fixa bankkonto m.m! Det finns nästan inga gränser för vad de kan tänkas hjälpa en med.

Jobbförmedlarna på WTC har bra koll på vilka jobb som är bra och vart man tjänar mycket. Om det inte vart för WTC, så hade vi nog gjort misstaget att plocka frukt på ett ställe där lönen är hälften av vad många andra rimliga jobb har att erbjuda. Istället så hjälpte en jobbförmedlare oss att boka ett arbetshostel i Collaroy(En förort 2 mil norr om Sydney) Mer om våra planer i Collaroy i ett senare inlägg.

WTC har kontor i både Sverige och i Sydney och vi har blivit bra omhändertagna från dagen då vi bokade resan. Hittills kan vi inte annat än rekommendera den som funderar på att resa och jobba i Australien att åka med WTC. Här kan du läsa mer om företaget: www.worktravelcompany.se

Ni kan självklart ställa fler frågor till oss om ni är intresserade.

Hade gött!
/Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar