söndag 28 oktober 2012

Collaroy

Senaste dagarna har varit aningen hektiska - därav den dåliga uppdateringen på bloggen...vad har då hänt sedan sist?

Jo, jag, Mattias, anlände som bekant i torsdags och sedan har det varit full rulle. Planen var från början att stanna i Sydney fram t.o.m måndag, men på torsdagskvällen upptäckte vi att ALLA hostels i hela Sydney var fullbokade under hela helgen och Joels och Andreas hostelvistelse slutade natten mot lördag. Därför var vi tvungen att omplanera lite.

Under fredagskvällen körde vi en liten "uppstartsfest" med övriga i Work and Travel-gänget som anlände på torsdagen. Otroligt skönt och trevligt folk må jag säga - kvällen likaså.

Hur som helst så begav vi oss under lördagen ut 2,3 mil utanför Sydney till Collaroy där vi bokat ett Working Hostel. Än så länge trivs vi väldigt bra här. Det är otroligt fint och alla människor är väldigt trevliga.


Dagen har spenderats på lite olika sätt. I morse begav vi oss uppför en låååång, brant backe upp till Collaroy's gräddhylla. Utsikten gick inte att klaga på. Efter det käkade vi lite mat och gick sedan de två kilometerna till matvaruaffären för att handla. Känns som om man kommer att tröttna på den turen...apropå mat så känns det som om halva dagarna går åt till att först köpa så billiga saker som möjligt (vi gjorde bl.a ett kap idag på 200 st tepåsar för 2,19 AUD - ca 15 kr!) sedan laga maten och sedan äta den... Aja, vi har ju roligt medan vi gör det i alla fall.

...efter maten tränade vi i solskenet på stranden och gick sedan och lagade mat igen. Grymt skönt att få träna lite igen. Efter joels och mina 4x6x60 m är man som en ny människa, haha. För Andreas stod hoppstyrka på programmet.


Jahapp, det var måhända ett rätt tråkigt inlägg, men ni vet nu i alla fall vad som har hänt de senaste dagarna.

Framöver ska vi försöka spice:a upp bloggen lite med skönare inlägg, men det får bli en annan gång - nu är det kvällsfika och serietittande som står på schemat!


För övrigt har jag och Andreas anammat den klassiska mustasch-stilen. Vi är väldigt nöjda.


Nedan är lite bilder från de senaste dagarna, enjoy!


/Mattias



























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar