tisdag 22 januari 2013

Byron baby!

Så har vi då då till slut anlänt till backpackernas Mecka, Byron Bay. Staden som är Australiens absolut östligaste punkt på fastlandet.
Vi bor på ett helt okej hostel väldigt nära stranden. Internetuppkopplingen är katastrofal, så blogginläggen den närmaste veckan kommer att bli lite mer sporadiska. Det här beror även på att planen i stort sett är att inte göra någonting, vilket innebär att det inte finns överdrivet mycket att förtälja.
Det vi planerar för närvarande är ett eventuellt besök till världens största (?) zoo, Australia Zoo, som ligger 25 mil härifrån. Då vi ändå är så vana att åka bil numera så är en dagstrip på 50 mil ingenting!
Annars är ett besök till hippiehålan Nimbin ett måste då man är i Byron Bay. Utöver det är även en kväll på Australiens mest kända nattklubb, Cheeky Monkeys, även det ett måste då man är här.
Ja, det var väl det som är värt att skriva just nu. Annars ska vi bara steka på stranden varje tillfälle som vädret tillåter det.

Klart slut,
/Mattias

2 kommentarer:

  1. Åh Byron Bay, denna underbara stad, ni kommer få fantastiska dagar där!

    Nimbin är en upplevelse. När vi var där tog det inte mer än 1 minut från att vi klev av bussen tills vi blev erbjuden att köpa harshkakor, haha :)

    Absolut, cheeky monkeys är ett måste, även gå till piren och besöka östligaste punkten. För åtta år sedan fanns det ett fik mitt i centrum som sålde världens godaste mudcake, finns de kvar så rekommenderar jag detta, hehe, men de kan ju ha hänt mycket på åtta år :)

    Ha det underbart och fortsätt att uppdatera, underbart att läsa hur ni har det.
    Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Ja, Nimbin var coolt, haha!
    Och instämmer att Cheekys var nice. Jag, andreas, lina var där två gånger och gillade det verkligen :)
    Piren besöktes även den. Riktigt fint!
    Såg dock inte skympten av något fik!

    Hörs,
    /Mattias

    SvaraRadera