torsdag 21 februari 2013

Fina dagar i det thailändska landet

Yes, fint äre!
Dålig uppdatering på sistone på bloggen, men grejen är den att det finns inte så mycket att förtälja. Dagarna ser ganska likadana ut. På dagarna steker vi på stranden och på kvällarna chillar vi eller går ut. Därför kommer inläggen de närmsta veckorna att komma aningen mer sporadiskt.

Igårkväll va vi på ett ställe som heter Ice Bar. Rätt häftigt koncept. Man får en typ vinterparkas och en ryssmössa, sedan får man gå in i baren där det är -7 grader C och allt är byggt av is.

Vad gäller stranden här så är den absolut godkänd. Vi bor ca 250 meter därifrån. Dock brukar vi traska ca 1 km längs den innan vi kommer till vad jag antar har blivit vårt favoritställe.
I övrigt så är det i stort sett bara svenskar här. Innan har vi velat undvika svenska interaktioner, men nu uppskattas de till fullo!

Vad gäller hostelet vi bor på så är det grymt! Litet, men rummet är förhållandevis enormt, AC:n magisk och personalen väldigt trevlig och hjälpsam. Idag fick vi t.ex våra kläder tvättade, strukna och vikta för endast 60 TBH/kilot.
Hostelrecensioner för Hongkong och Thailand kommer då vi kommit hem till Sverige då man fått lite mer perspektiv på hostelna, så man inte bara jämför med de australienska.

Ja, det var väl det...nej, juste! En sak till. Imorgon fredag kommer tydligen massa svenska artister, bl.a Norlie KKV och Movitz, hit och uppträder på vad som kan klassas som en svenskfestival i djungeln. Vi har kirrat biljetter för 900 TBH, så imorgon blir det festival med ca 3000 andra svenskar!
...och på lördag bär det av till Koh Phangan, så nästa inlägg är att vänta därifrån!


Hujj,
/Mattias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar