fredag 1 februari 2013

Inte långt kvar nu...

Ångesten för att snart lämna landet kommer smygande allt mer. Att vi om fem dagar faktiskt är klar med vår Australienresa känns helt sinnessjukt. Dock väntar fortfarande lite äventyr innan allt faktiskt är över.
Imorgon, söndag åker Lina och Jennifer hem, på onsdag flyger jag, Andreas och Joel till Hong Kong där vi kommer möta upp Adam (han vi spenderade julen med). Härifrån har det dock blivit några smärre ändringar i protokollet. 14 februari sticker jag, Andreas och Adam till Thailand medan Joel stannar kvar i Hong Kong till 18 februari för att sedan åka hem till sitt fädernes land. Han känner att han är nöjd med sitt äventyr här och upplever att han får ut mer av livet genom att åka hem till Sverige igen.

Väl i Thailand kommer vi att hänga med Adam först i Bangkok (tror han flyger dit i alla fall) och sedan på Koh Samui. Då jag och Andreas drar vidare till Koh Phangan stannar Adam ytterligare en vecka för att sedan bege sig hem till Västerås.
Resterande tid i Thailand kommer jag och Andreas att resa runt på bara vi två. Dock har vi planerat in att möta upp två svenska tjejer, ett svenskt par och ett brittiskt par under vår resa, så lite interationer med kända ansikten är alltså att vänta!

Här i Collaroy rullar livet på. I förrgår visade solen sig för första gången på två veckor, men igår var det skit igen. Solbrännan lider rätt hårt, annars är det ganska skönt och trevligt att bara sitta inne på hostelet och umgås med alla fantastiska människor som bor här. Collaroy kommer utan tvekan att vara saknat då vi lämnar orten för gott på onsdag.

I övrigt så var vi in till Sydney i förrförrgår för att se Operahuset med mera. Joel och Jennifer var in även igår för att spana botaniska trädgården, medan vi andra valde att stanna på hostelet och chilla.

Idag eller imorgon bör artikeln i BollnäsNytt komma ut, samtidigt planerar vi en bildbmb här på bloggen, få se om det hinns med... Så missa inte det!


God morgon,
/Mattias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar