måndag 25 februari 2013

På Koh Phangan!

Hallå!

För närvarande befinner vi oss på Koh Phangan, en ö en haltimmes båttur norr om Koh Samui (har äntligen fått reda på hur det uttalas - det uttalas "Kossa-mu-i", typ).
I slutet av båtfärden kom regnet och det har tyvärr stannat större delen av tiden sedan dess.
När vi äntligen kom fram till hotellet - ja, vi bor på hotell nu, sjukt lyxig känsla! - så tyckte vi genast om det. Allt verkade så lugnt och harmoniskt, vilket faktiskt var skönt efter att ha haft människor omkring oss konstant de senaste månaderna...desto mindre tyckte vi om det faktum att vi kommit till Sabaii BEACH resort och inte till Sabaii BAY resort, som vi bokat. Molokna och inte allt för glada i hågen tog vi en taxi till vårt egentliga hotell. Vi nojade en del över att vi skulle få uppleva något av ett antiklimax...men så blev inte fallet!
Visst, hotellet vi bor på nu kanske inte ligger riktigt lika fint och är riktigt lika bra, men det är tyst och skönt och det uppskattar vi. Dessutom betalar vi aldrig maten direkt, utan allt vi äter sätts på vårt rumsnummer och betalas vid utcheckning... Det känns lyxigt att äta och bara gå därifrån!

Annars så är väl det mest intressanta som hänt att två thaiungar var väldigt intresserade av vårt hoppass igår och hakade på.
Regnet fortsätter att falla och brännan som vi hann bygga upp imponerande snabbt igen på ca 3 dagar börjar försvinna igen.

17 dagar kvar av Thailand, 21 av resan. Inte långt kvar nu!


See ya,
/Mattias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar