lördag 16 mars 2013

Recension Urban Guesthouse, Koh Samui

Urban Guesthouse
3/26 Moo 2
Chaweng Beach, Bophut
Koh Samui
Thailand
Tel. +66860770210

Hostelet är relativt nytt, så det är få taxichafförer som känner till det, vilket gör att det är rätt svårt att hitta. Hostelet drivs av en trevlig italienare med stor passion för mat, vilket märks i hans matlagning. Ett riktigt schyst hostel!


Pris
300 Baht/natten (3-bäddsrum)


Betyg 1-10
Karaktär: 7
Säkerhet: 5
Läge: 7
Personal: 8
Atmosfär: 5
Renlighet: 7

Sammanlagt, genomsnittligt betyg: 6,5/10


Det här stället gillade vi. Det låg 200 m från stranden, nära till massa restauranger, trevlig personal som kunde god engelska och hostelts egen restaurang var riktigt bra. Frukosten var mättande och relativt billig och ville man spendera någon baht extra på kvällen så var hostelägarens hemgjorda pasta magisk.
Rummet var det största vi haft under hela resan och det städades då och då...och när det städades städades det ordentligt! Thaian som gjorde det var grym och väldigt trevlig. Då vi lämnade in tvätten tog det ett dygn, sedan hade vi sju kilo nytvättad (två ggr), nystruken, nyvikt och väldoftande tvätt. Kläderna var renare än de varit hittills under resan.
Det finns egentligen inte mycket negativt att säga om stället. Enda minuset var att man fick dela duschen med andra, men då det bara var fyra rum på hela hostelt så gjorde inte det allt för mycket.
Ett tips. Går ni ut på kvällen. Håll ihop, annars kommer den ena inte in då man måste ha nyckel bara för att ens entra byggnaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar