söndag 16 december 2012

Hälsningar från Batemans Bay

Halloj!

Dagarna går framåt. Dagen har spenderats till att göra ingenting. Vi besökte en loppis, ett köpcentrum och stekte sedan vid poolen den korta stund solen var framme. Träna gjorde vi också. Styrka. Grymt skönt må jag säga!

Ja, det var väl det. Säkrat vårt tält Leffe (med inspiration från farsan i Mysteriet på Greveholm från 1996 som vi sett om i dagarna så valde vi att döpa tältet till Leif) inför en eventuellt annalkande storm har vi också gjort.
Vi fick i alla fall lära oss en sak idag - att världen är liten. En australiensisk gubbe började prata med oss och fråga var vi kom ifrån. Då vi berättade det sade han att han för tio år sedan blivit vän med ett svenskt par på den här campingen som bodde här i sex veckor. Efter ett tag kom vi fram till att det var Billan och hennes man och om jag inte helt misstar mig så bor ju de i Jörvsötrakten (?). Som sagt - världen är liten.

Juste! En sak till - vi har bokat svenskt julbord på IKEA utanför Sydney 21 december... DET ser vi fram emot!

Ja, som ni märker inte världens roligaste dag... DOCK så resulterade det i det hittills tråkigaste och mest osammanhängande blogginlägget, så någonting har vi alla fall fått ut av denna dag.

Imorgon lämnar vi Batemans Bay och beger oss norrut. Vart vi hamnar vet vi inte. Kan bli Sydney - kan bli någonstans på vägen. Vi får se.

Nedan lite bilder från de senaste dagarna:



/Mattias
Bild från en natt i Lakes entrance


Julig galleria i Melbourne

Narooma

Narooma

Narooma

Narooma

Narooma

Flugor i Batemans bay (på Andreas rygg)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar