lördag 15 december 2012

Recension Tatts Backbackers Adelaide City

Tatts Backpackers Adelaide City
17 Hindley Street
Adelaide
Tel. +61882313225

Vi bodde på Tatts Backpacker i Adelaide i fyra nätter. Anledningen till att vi inte stannade längre var helt enkelt att vi skulle bege oss mot Melbourne. Det ligger centralt och tvättning och torktumling är gratis.


Pris
25 AUD/natten (4-bäddsrum)


Betyg 1-10
Karaktär: 2
Säkerhet: 3
Läge: 8
Personal: 5
Atmosfär: 2
Renlighet: 4

Sammanlagt, genomsnittligt betyg: 4,0


Vi trivdes på Tatts Backpacker. Dock var enda anledningen till detta att vi var vana campinglivet, så sängar och gratis wifi innebar lyx för oss. Stället låg ovanpå en bar, vilket var lite underligt men det innebar inga problem. Vi är inte sådana som bryr oss om smuts, men ska man vara ärlig så såg det katastrofalt ut på vissa ställen - döda kackerlackor i skåpen, feta dammlager i trappen, mm. Personalen som jobbade i baren var trevliga, men de som skötte "städningen" (citationstecken ett måste i det här fallet) var i det närmaste efterblivna.
Det bästa med stället var att det var gratis tvättning och torktumling och gratis wifi.
Läget var mycket bra. Vill man festa så låg en grym klubb 200 m därifrån och Woolworths (matvaruaffär) låg nära till hands likväl.
Sammanfattningsvis så är hostelet absolut ett alternativ om man inte är så kräsen och bara stannar några dagar, annars bör man nog se sig om efter ett annat ställe att bo på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar