lördag 15 december 2012

Recension Bendigo Hotel, Melbourne

Bendigo Hotel
125 Johnston Street
Collingwood
Melbourne
Tel. +61435884488

Det hittills sämsta hostelet vi besökt (per 14/12 2012). Vi hade tur som fick sköna rumskamrater, så vi uppskattade vår vistelse ändå.


Pris
28 AUD/natten (8-bäddsrum)


Betyg 1-10
Karaktär: 2
Säkerhet: 1
Läge: 4
Personal: 2
Atmosfär: 3
Renlighet: 5

Sammanlagt, genomsnittligt betyg: 2,8/10


* På Hostelworld angavs det att det var gratis parkering. När vi kom dit visade det sig att det var under förutsättning att man inte fick en P-bot.
* När vi anlände var personalen lite småfull.
* Hostelet (namnet med "Hotel" inkluderat hänger kvar från förr) låg ovanpå en bar där de de spelade högljudd musik till 01-03 på nätterna. Detta störde oss dock inte så mycket.
* Det fanns endast en dusch och en toalett per kön.
* Köket var endast öppet kl 16-19.30, vilket gjorde att man inte kunde laga lunch eller frukost någonstans. De fanns i och för sig en micro och en brödrost i uppehållsrummet.
* När vi anlände fick vi nycklar till skåp. Dock visade det sig att de redan var någon annan som använde dessa och att det var hur lätt som helst att bryta upp dem om man ville.
* De bad oss att vara noggranna med att stänga ytterdörren till hostelet, eftersom det låg i ett ghettoområde med mycket våld.


... Det som dock räddade oss var att vi kom väl överens med våra rumskamrater, så vi kunde lämna vår apparatur oövervakat på rummet och vi fick även nys om ett ställe som heter Lentils As Anthing, där man fick äta god buffé och betala vad man ville. Det stället räddade livet på oss. Läs mer om det i tidigare recension (klicka på etiketten "Recension").


Sammanfattningsvis kan sägas att det inte var ett bra hostel på något sätt överhuvudtaget, men om man bara bor där några dagar, går till Lentils regelbundet och hamnar med skön rumskamrater så kan man trivas rätt bra ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar